Interim


Ikke alle virksomheder er gearet til markedsændringer, krisehåndtering, forandringer eller omstillingsprocesser, som kræver handling nu og her. Årsagerne kan være mange:

  • Sygdom
  • Afskedigelser
  • Omstruktureringer
  • Manglende projektledelse
  • Implementering af nye processer.
  • Konflikter

En løsning med perspektiv – både på kort og lang sigt – er at ansætte en interim funktion, som hurtigt, effektivt og objektivt kan analysere virksomhedens udfordringer og evner at sætte sig ind i den overordnede strategi og eksekvere løsningerne i samarbejde med dig.

Interim betyder med andre ord, at jeg tilbyder min tid – midlertidigt – til din virksomhed i en aftalt periode.

At træde ind i en virksomhed og levere fra dag ét stiller store krav til en interim funktion – såvel strategisk som operationelt. Som erfaren interim skakbrik kommer jeg med solid ballast og indgående kendskab til de udfordringer, som en virksomhed står over for uanset om det drejer sig om udvikling, rekruttering, omlægninger, fastholdelse, salg, ledelse eller HR.

Det kan være, at din virksomhed ikke har en HR-afdeling og står med et behov for at danne ledergrupper, ansætte nye folk, coache og sparre med udvalgte medarbejdere eller afholde medarbejdersamtaler.

I øjeblikket er jeg eksempelvis ansat som interim udviklingschef i en 50 mand stor håndværkervirksomhed, ligesom jeg stadig agerer som interim HR partner i finansafdelingen i en stor international IT-virksomhed.


Ring eller skriv for at høre mere. Så finder vi i fællesskab ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig og din virksomhed >